29 Ekim 2015 Perşembe

Netflix Türkiye'den Web Üzerinden Macbook Air İle Nasıl İzlenir?

Merhaba,

Bildiğiniz gibi Netflix bir çok dizi,film ve tv programlarını istediğiniz zaman izleyebileceğiniz aylık üyelik ile hizmet sunan bir içerik yöneticisi firma.

Burada Macbook Air ile web üzerinden Chrome kullanarak nasıl üye olunup bu hizmetten yararlanılabileceğini anlatacağım.Bildiğiniz gibi Netflix Türkiye'den normal şartlar altında izlenemiyor.İzleyebilmek için ücretsiz bir program kullanacağız. Hazırlanması ve kullanılması oldukça kolay. 

1) Media Hint sitesine gidip üye olun. Facebook ile üye olabilirsiniz.7 gün ücretsiz kullanım hakkı veriyor.Sonrasında ya aylık 3,95$ ya da yıllık 39,50$ 'a bir plan seçip kredi kartınız veya paypal ile üye olmalısınız. İlk etapta 7 gün ücretsiz kullanılabilir.Bu program bizim internet üzerindeki lokasyonumuzu USA olarak kullanmamızı sağlayacak.

https://mediahint.com sitesine gidin ve oradaki kurulum adımlarını izleyin.

  • Unblock Your Browser: Chrome seçin ve Setup tuşuna basarak medi hint eklentisini browser'ınızın üst sağ köşesine ekleyin.
  • Unblock your device and computer: MAC seçin ve setup tuşuna basın.Burada DNS ayarlarını nasıl yapacağınızı göreceksiniz.Aşağıda da "To enable MediaHint on Mac" başlığı ile görebilirsiniz.
  • Unblock your network: 2 wire seçin ve setup tuşuna basın. 

2) Chrome web browser kullanın ve media hint eklentisi browser üzerinde sağ üst köşede görünecek ve "on" konumunda olacaktır.

To enable MediaHint on Mac:

Step 1: Open System Preferences and select Network
Step 2: On the left, select your Internet connection type such as Wi-Fi, choose your connection, then click advanced in the bottom right corner
dns-setup-mac-choose-wifi

Step 3: Click on the tab for DNS
Step 4: Under the DNS Servers section, click the “+” and enter each of the following MediaHint DNS addresses:
Primary DNS: 198.58.98.50
Secondary DNS: 23.92.29.210

dns-setup-mac-set-dns

Step 4: After entering the new MediaHint DNS addresses, if there are still any of your pre-existing addresses listed, click the “-“ icon to delete everything except the MediaHint DNS servers.
Step 6: Click OK
Step 7: Close the Network Settings panel, Quit all open browsers, Restart your browser and the settings should take effect. If it doesn’t seem to be working, you may need to restart your Mac.

3) Bu işlemleri yaptıktan sonra aşağıdaki linkten gidip Netflix'e Türk kredi kartınız ile ya da Paypal(Amerika'dan alınan account) ile aylık 7,99$' a üye olabilirsiniz. İlk ay ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.İsterseniz bir ay dolmadan üyeliğiniz hiç ücret kesintisi olmadan iptal edebilirsiniz. 
Türkçe hiçbir içerik, dil ve alt yazı bu sitede yok.İngilizce ağırlıklı dil ve altyazı her içerikte var. İspanyolca,Fransızca dil ve alt yazı özelliği olan içerikler de var.

Hepinize iyi seyirler.Hız,görüntü kalitesi ve aradığınız herşeyi bulabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız bir içerikle sizleri baş başa bırakıyorum.

Blog Arşivi